Συνάντηση για τα προβλήματα στο Σχολικό Συγκρότημα Δημοτικών Σχολείων της Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Κυπαρισσίας παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου αθλητισμού και αλληλεγγύης πολιτισμού με εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Κυπαρισσίας.
Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Κωνσταντόπουλος όσο και οι εκπρόσωποι του συλλόγου ανέδειξαν αναλυτικά  σημαντικά ζητήματα που αφορούν το κοινό κτιριακό σχολικό συγκρότημα του πρώτου και δεύτερου δημοτικού σχολείου Κυπαρισσίας το οποίο συστεγάζεται χρόνια τώρα. Μεταξύ των θεμάτων που εκκρεμούν εκτός από τον ελαιοχρωματισμό, είναι η έξοδος κινδύνου που απαιτείται από την βόρεια πλευρά του κτηριακού συγκροτήματος,  θέματα τα οποία έχουν να κάνουν σχέση με τις υποδομές καθώς επίσης και η θωράκισης ασφαλείας των μικρών μαθητών εντός του σχολικού περιβάλλοντος.
Να θυμίσουμε ότι υπήρχε ήδη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα μία μελέτη που αφορά την αναβάθμιση των χωρών ενώ παράλληλα τέθηκε το θέμα του εξωραϊσμού του προαυλίου του σχολικού συγκροτήματος του πρώτου και του τρίτου δημοτικού σχολείου το οποίο δυστυχώς παραμένει στην ίδια κατάσταση για πολλά χρόνια τώρα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ