Συναυλία από την ορχήστρα εγχόρδων της πασίγνωστης Μουσικής Ακαδημίας Mozarteum

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας ολοκληρώνει τις καλοκαιρινές του συναυλίες  με την ορχήστρα εγχόρδων της πασίγνωστης Μουσικής Ακαδημίας Mozarteum του Σάλτζμπουρκ, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρα 20:00 στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας Στάθης Γυφτάκης αναφέρθηκε στους εξαίρετους νέους μουσικούς και διεθνείς σπουδαστές που απαρτίζουν το σύνολο. Το “Strings in Motion” περιβάλλεται από νέους βιρτουόζους και εξαιρετικούς μουσικούς, η συναυλία θα είναι μια ευχάριστη νότα με ενδιαφέρον πρόγραμμα με μουσική δωματίου μ’ ένα πέρασμα μέσα από την Μπαρόκ Κλασική και Ρομαντική περίοδο.

Εντάσσεται στο ελληνοαυστριακό πολιτιστικό καλοκαίρι που διοργανώνει η αυστριακή πρεσβεία τα τελευταία έξι χρόνια, το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας είναι συνεργάτης αυτού του εγχειρήματος, φιλοξενώντας και φέτος την ορχήστρα “Strings in Motion”. Καλλιτεχνικός υπεύθυνος της συναυλίας είναι ο Χρήστος Κανέττης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

SIM Konzert Plakat Kalamata