Τα παραμύθια του δημάρχου Μεσσήνης για το δρόμο Ριζόμυλος Καλαμάτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης συγκρότησε διαπαραταξιακή επιτροπή για να θολώσει τα νερά και να συνεχίσει τα «προ εκλογικά κολπάκια» δηλαδή να μην ενημερώνει για το δρόμο κλειστού τύπου και για την παράκαμψη της Μεσσήνης δηλαδή κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του.

Σε συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο Μεσσήνης στις 3 Μαρτίου του 2019 ο δήμαρχος Μεσσήνης και η αντιδημαρχος κ. Παναγοπούλου αναφέρθηκαν για το δρόμο Ριζόμυλος Καλαμάτα ο μεν δήμαρχος Μεσσήνης είπε ότι δεν γνωρίζει το σχέδιο ούτε τη μελέτη η κ. Παναγοπούλου είπε ότι υπάρχει μελέτη αλλά δεν έχει έρθει στο δήμο Μεσσήνης και δεν τη γνωρίζει.

Αυτή είναι και η δημοτική αρχή του δήμου Μεσσήνης που θέλει να συνεχίσει τη δημαρχοντία της για άλλη μια τετραετία για να μην γνωρίζει τίποτα και να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της.

Ο δήμαρχος είναι δήμαρχος για να γνωρίζει κύριε Τσώνη,όχι για να μην γνωρίζει, εάν δεν γνωρίζετε τότε αφήστε την θέση σας σε κάποιον που θα γνώριζει και θα πάει το δήμο της Μεσσήνης μπροστά.

Στην ίδια συνέντευξη ειρωνικά αναφερθήκατε σε εμάς τους ιδιοκτήτες και επαγγελματίες ότι δεν είμαστε σοβαροί και ότι δεν γνωρίζουμε το υπουργείο ούτε τον κ. Καρνέζη, σας πληροφορούμε ότι έχουμε δημοσιεύσει από το 2016 μέχρι και σήμερα τριάντα κείμενα στο τοπικό τύπο που σας ρωτάμε για το δρόμο Ριζπόμυλος Καλαμάτα, σε κανένα δεν πήραμε απάντηση, τα κείμενα των εφημερίδων υπάρχουν και μπορούμε να σας τα στείλουμε να τα διαβάσετε. Επίσης στο δημοτικό συμβούλιο στις 25-2-2019 ο εκπρόσωπος μας Παυλάκης Βασίλειος σας είπε ότι το 2016 καλέσατε τους ιδιοκτήτες που θίγονται παρόντος του τότε αντιδημάρχου κ. Ξαρχάκου και τους δείξατε το σχέδιο κλειστού τύπου του δρόμου που προωθεί το υπουργείο όταν είδατε τις αντιδράσεις κρύψατε το σχέδιο. Όταν ο κ. Παυλάκης σας είπε ότι ο δρόμος του παίρνει 23 μέτρα εσείς τότε του απαντήσατε εμένα ξέρεις πόσο μου παίρνει στο κτήμα μου. Άρα κύριε Δήμαρχε άφησε τα ψέματα που λέτε και φέρετε το σχέδιο στο δημοτικό συμβούλιο να δούμε εάν μπορείτε να το περάσετε. Όλα αυτά που λέμε είναι καταγεγραμμένα και μπορούμε εύκολα να αποδείξουμε εάν λέμε ψέματα ή αλήθεια.

Σταματήστε να παραπληροφορείτε του δημότες με ψέματα τάχα ότι δεν γνωρίζεται το σχέδιο του δρόμου που προωθεί το υπουργείο όταν μπροστά σας ο κ. Δεδές είπε ότι θα δημοπρατηθεί το έργο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 άρα πως εσείς δεν γνωρίζετε.

Σας προκαλούμε να δώσουμε μια συνέντευξη τύπου κοινή για να αναπτύξουμε και τα επιχειρήματα που έχετε εσείς δηλαδή ότι θέλετε έναν ασφαλές δρόμο αλλά δεν μας λέτε τη είδος δρόμο θέλετε κλειστό ή ανοιχτό, στην παλιά χάραξη ή παραλιακό δρόμο.

Αφήστε λοιπόν τα προεκλογικά παιχνιδάκια και τη συνέντευξη που δίνατε χωρίς αντίλογο και ελάτε να αντιπαρατεθείτε μαζί μας και οι πολίτες θα κρίνουν τα ψέματα και τα παραμύθια σας. Ακόμα περιμένουμε απάντηση στα ερωτήματα μας στο κείμενο που βάλαμε στην ελευθερία στις 9-10 Μαρτίου 2019 και σας έχουμε θέσει κάποια ερωτήματα τα οποία περιμένουμε να απαντηθούν.

Πρέπει λοιπόν να σεβαστείτε τους επαγγελματίες και τους ιδιοκτήτες του δήμου Μεσσήνης που έχουν έρθει σε απόγνωση και κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτα 150 επιχειρήσεις του δήμου Μεσσήνης και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.

Αφήστε λοιπόν τα ειρωνικά σχόλια για εμάς ότι δεν είμαστε σοβαροί και δεν γνωρίζουμε  σε ποιο υπουργείο απευθυνθήκατε και ασχοληθείτε με τα προβλήματα του δήμου Μεσσήνης εάν εσείς γνωρίζετε που βρίσκεται ή τέσσερα χρόνια ακόμα τον ψάχνετε να τον βρείτε.

 

Εκπρόσωπος Επιχειρηματιών

Παναγιώτης Μητσέας