Τηλεσύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην πλημμυρόπληκτη Αργολίδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η δυνατότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνδράμει περραιτέρω τους πλημμυρόπληκτους Δήμους Επιδαύρου και Ερμιονίδας, στην Π.Ε. Αργολίδας αποτέλεσε το αντικείμενο τηλεσύσκεψης που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, στην σύσκεψη -με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, των δημάρχουν Επιδαύρου Τάσου Χρόνη και Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου, του περιφερειακού συντονιστική Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Χαντζή και υπηρεσιακών στελεχών της Πολιτικής Προστασίας- εξετάστηκε η κατάσταση που έχει προκύψει από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στους πιο πάνω δήμους.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας επισήμανε στους δύο δημάρχους ότι η Περιφέρεια προτίθεται να συνδράμει με κάθε τρόπο και προς τούτο τους κάλεσε, σε συνεννόηση με τον περιφερειακό συντονιστή Πολιτικής Προστασίας να καταγράψουν τις ανάγκες που υπάρχουν σε μηχανήματα, έτσι ώστε μέχρι αύριο να υπάρχει διαμορφωμένη εικόνα, προκειμένου η Περιφέρεια να κινήσει τις διαδικασίες για την μίσθωσή τους.