Την βοήθεια των πιστών ζητάει ο π.Βασίλειος για την ανέγερση του Παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την συμβολή των πιστών για να ολοκληρωθεί το Παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Κριμαίας στη Νέδουσα ζητά ο ιερέας του χωριού π.Βασίλειος Βεργινάδης με σημερινή του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα.

Ήδη ξεκίνησαν όπως μας ενημερώνει, με την βοήθεια των κατοίκων του χωριού, οι πρώτες εργασίες φτάνοντας σήμερα στο χώρο τα πρώτα υλικά .

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ π.Βασίλειου Βεργινάδη

Σήμερα ήρθαν τα πρώτα υλικά για το Εκκλησάκι μας τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στην Νέδουσα..
Καλώ όλους όσους θέλουν να συμβάλουν «από το περίσσευμα της καρδιάς τους και από το υστέρημά σας» στην Ανέγερση του Παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Κριμαίας..να επικοινωνήσουν μαζί μου.

π.Βασίλειος Βεργινάδης

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: Ιερός Ναός Αγίας Αικατερίνης Νεδούσης
IBAN: GR8001713430006343030021700
Αρ.Λογ: 6343-030021-700

Το παρεκκλήσι θεμελιώθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ.Χρυσόστομο στην τοποθεσία “Βρύσες” στο κτήμα που παραχώρησε στην ενορία μας η οικογένεια Μπουστρή και θα χτιστεί στην ανάμνηση της θαυματουργικής παρουσίας του Αγίου στην “Ζωή” μας….

Με την ολοκλήρωσή του θα αποτελέσει ακόμη ένα τόπο λατρείας και προσευχής,ένα ακόμα αποκούμπι και νοσοκομείο παρηγοριάς στις χαρές και τις λύπες μας….

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων όσους θα έλθουν αρωγοί στην ταπεινή και θεοφιλή μας αυτή προσπάθεια, να αξιωθούμε της μεγάλης τούτης χαράς και ευλογίας να ανεγείρουμε στην Νέδουσα το παρεκκλήσιο αυτό του Αγίου Λουκά του Ιατρού…