Την ερχόμενη Τετάρτη η παράσταση κουκλοθέατρου στην Τρίπολη, στο πλαίσιο κοινής δράσης της επιτελικής δομής κοινωνικής ένταξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Κέντρο και το Κέντρο Πρόληψης “Ανέλιξη” του ΟΚΑΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, θα δοθεί στην Τρίπολη η παράσταση κουκλοθέατρου, στη Σκακιέρα, από το σχήμα “Στρίγγλες” με το παραμύθι “Με λένε Βησσαρίωνα Α. Μπακακούλη”.

Η εν λόγω παράσταση αποτελούσε μέρος της κοινής δράσης ευαισθητοποίησης για την ευρύτερη συνεργασία όσον αφορά στην πρόληψη και την κοινωνική ένταξη των ατόμων που κάνουν χρήση ουσιών που είχε διοργανώσει στις 26 του περασμένου Ιουνίου, στην αρκαδική πρωτεύουσα, η επιτελική/ συντονιστική δομή κοινωνικής ένταξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Κέντρο και το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ “Ανέλιξη”.

Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση, η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά για το απόγευμα της πιο πάνω ημέρας, οδηγήθηκε σε αναβολή εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το απόγευμα της ημέρας εκείνης στην Τρίπολη.