Το Λυκούρειο Όρος και την Αρτεμισία θα γνωρίσουν οι φυσιολάτρες του Συλλόγου Ευκλής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ” Ο Ευκλής”, έχει προγραμματίσει εξόρμηση στην Αρτεμισία του Ταϋγέτου με δύο ομάδες : οι εκδρομείς – περιπατητές θα κάνουν 2 με 3 χιλιόμετρα μέχρι την Μονή Μελέ και κατόπιν θα επιστρέψουν στο χωριό και η ορειβατική ομάδα θα ανέβει στο Λυκούρειο Όρος, στον Άγιο Γεώργιο στα 1300 μ. υψόμετρο, ώστε να απολαύσουν την καταπληκτική θέα του Μεσσηνιακού Κόλπου.
Επίσης θα επισκεφθούν το Λαογραφικό Μουσείο του χωριού.

Ο Αρτεμίσιος Παναγιώτης Μασουρίδης προσκάλεσε τους πεζοπόρους του Ευκλή, να τους γνωρίσει την άγρια ομορφιά του Ταϋγέτου.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αρτεμισίας, Παναγιώτης Διονυσόπουλος, θα τους περιμένει στην Μονή Μελέ, ώστε να τους καλωσορίσει και να τους ξεναγήσει στην Αρτεμισία.

Διαδρομή, κυκλική ορειβατική : Συνολικά, άνοδος και κάθοδος 4:30 ώρες (+/-), βαθμός δυσκολίας Α΄ με καλή φυσική κατάσταση, όμως η απίστευτη θέα και η κατάκτηση της κορυφής θα τους αποζημιώσει !!
Ραντεβού : Στις 9:00 π.μ. στα γραφεία του Ευκλή, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) και επιστροφή κατά προσέγγιση 5 ή 6 μ.μ.
Μετακίνηση : Με λεωφορείο.
Κόστος λεωφορείου : 7 ευρώ για τα μέλη του Ευκλή και 9 ευρώ για τα μη μέλη.
Οδηγός : Παναγιώτης Μασουρίδης (μέλος του Ευκλή).
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων : Ελένη Οικονομοπούλου (Α΄ Αντιπρόεδρος και Έφορος δημοσίων σχέσεων) στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 ή 6974252234.