το Μακεδονικό από άλλες απόψεις…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι πολιτικοί δεν μας είπαν όλη την  αλήθεια …  Υπήρξαν άνωθεν  πιέσεις και ανταλλάγματα, για να ψηφίσουν την συμφωνία οι δύο Κυβερνήσεις, ενώ το 60 % και των δύο λαών  δ έ ν  την  ήθελαν.

Ας δούμε το θέμα από διαφορετικές σκοπιές…

όλα στηρίζονται σε γλωσσική παρεξήγηση !!!

— Όταν εμείς λέμε πως κάποιος είναι Μακεδόνας, εννοούμε πως είναι Έλληνας απ την Ελληνική Μακεδονία, κι όταν λέμε πως η Μακεδονία είναι Ελληνική, εννοούμε πως είναι ελληνική η λέξη !! .  Η αλήθεια είναι πως  μόνο στην αρχαιότητα όλη η περιοχή της Μακεδονίας ήταν Ελληνική. Σήμερα είναι το 60% …

—Όταν οι Σκοπιανοί λένε τη χώρα τους Βόρεια Μακεδονία, έχουν δίκιο με την γεωγραφική έννοια. Όταν όμως λένε πως είναι Μακεδόνες,  είναι λάθος, αλλά αυτοί εννοούν πως είναι απλώς κάτοικοι ενός μέρους της Μακεδονίας. Όταν ‘μιλούν Μακεδονικά’ , εννοούν μια σλαβική διάλεκτο που μιλιέται εκεί.  Για μας όλα αυτά φαίνονται παράλογα, όχι γι αυτούς.

— Εν τέλει, εμείς έχουμε το δίκιο, σε ποσοστό  90% !.  Όχι όμως  100% , διότι τους τελευταίους αιώνες μένουν στη Β. Μακεδονία Σλάβοι.

ψυχολογική εξήγηση:  τα κόμπλεξ των σλάβων !

Οι Σλαύοι, πριν 12 αιώνες ήταν αμόρφωτοι αγριάνθρωποι, και τους εκπολίτισε  η Ελλάδα μέσω του χριστιανισμού, και του κυριλλικού αλφαβήτου. Είναι απίστευτο πως το βασικό βιβλίο τότε, ήταν η Καινή Διαθήκη, ακόμα και στην Ελλάδα !!!!.

Όλοι οι ορθόδοξοι λατρεύουν μεν την Ελλάδα, που τους έδωσε τον πολιτισμό, αλλά την  ζ η λ ε ύ ο υ ν  επίσης, όπως κάθε ευεργετηθείς είναι αχάριστος σε όποιον του έκανε καλό. Ειδικά οι Ρώσοι, το μόνο που σκέφτονται ανά τους αιώνες ,  είναι  να επεκταθούν στην Ελλάδα και να ‘βγουν’ στη ζεστή  θάλασσα…

παιχνίδι μεταξύ:  ΝΑΤΟ – ΕΕ – ΟΗΕ,  και Ρωσίας

Η Ελλάδα , 90% ανήκει στη Δύση: στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ.

Η φανατική και θρησκειοκρατούμενη Ρωσία, δεν έχει τόση Δημοκρατία, όση υπάρχει στη δύση. Και παραμένει επικίνδυνη με τόσα πυρηνικά που έχει.  Αν η Ρωσία έλεγε την αλήθεια, θα έπαιρνε το μέρος της Ελλάδας, δηλαδή δεν θα τους ονόμαζε Μακεδονία και Μακεδόνες, αφού δεν είναι.

Ο  Ματθαίος Νίμιτς του ΟΗΕ, ήταν κι αυτός στο κόλπο, και  εκφόβισε τις δύο κυβερνήσεις με έμμεσες απειλές πως αν δεν ψηφίσουν , θα γίνουν πολλά προβλήματα. (εννοούσε: πόλεμο με τη Ρωσία)

Τελικώς , ανάμεσα Ρωσία ή Δύση, καλύτερη είναι η Δύση. Τόσο απλά!

παιχνίδι: σύριζα-ν.δ. , και   κκε-χ.α.

Επί Τίτο και Σοβιετικής Ένωσης, το ΚΚΕ , υπακούοντας στη Ρωσία, ήθελε να δώσει τη Μακεδονία στα Σκόπια, και τη Θράκη στη Βουλγαρία. Τότε η Δύση – όπως και οι Μακεδονομάχοι παλαιότερα-, έσωσαν τη Μακεδονία.  Αυτό ξεπληρώσαμε τώρα, έστω κι αν χάσαμε ένα όνομα…

Αν κυβερνούσε η Ν.Δ, θα ψήφιζε ό,τι ψήφισε και ο Σύριζα.  Αλλά παριστάνει πως διαφωνεί, για να μην πάει η Χρυσή Αυγή στο 20%.

Αν τυχόν δεν βρίσκονταν οι 151 ψήφοι, ήταν έτοιμη να υπερψηφίσει η Ντόρα Μπακογιάννη, και άλλοι βουλευτές της Ν.Δ.…

το Ισραήλ…   Είναι πολύ πιθανό , πίσω απ όλη την ιστορία να βρίσκεται το Ισραήλ, καθώς οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου είναι εβραίοι, και  όλα τα κράτη του κόσμου χρωστάνε σ αυτούς.  Δηλαδή η Ελλάδα χρωστάει στον Σόρος , και αυτός μας τιμωράει με αυτό τον τρόπο.  Δεν φταίει μόνο αυτός, αλλά κυρίως όσοι ζάπλουτοι Έλληνες  έβγαλαν τα κλεμμένα δισεκατομμύρια στο εξωτερικό…

Ίσως το μακρόπνοο σχέδιο, είναι να γίνει η Θεσσαλονίκη  ‘συμπρωτεύουσα’ της Ιερουσαλήμ.

το  ψυχο- γράφημα όσων συμφωνούν ή διαφωνούν…

  Αυτοί που αδιαφορούν που χάσαμε το όνομα ‘Μακεδονία’ είναι από διάφορους χώρους: αναρχικοί και κομμουνιστές, αλλά και  κουλτουριάρηδες, ‘κοσμοπολίτες’ , και  π λ ο ύ σ ι ο ι…  π.χ. ο Γ.Α.Π,  η Ντόρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, και ο πολύς Βαρουφάκης, που είπε: δεν έχω πρόβλημα ,αν μια διπλανή χώρα λέγεται Μακεδονία.

 Ο  ‘ψευτομακεδόνας’ Ζάεφ , δεν έχει σκοπό να κάνει πόλεμο  για να καταλάβει τη Νότια Μακεδονία, όπως οι παππούδες του. Δεν χρειάζεται,  αφού έχει ήδη βίλα στη Χαλκιδική, όπου κάνει διακοπές και η όμορφη κόρη του  Αλεξάνδρα, που έχει και  το όνομα του μεγάλου στρατηλάτη… 

  Όμως οι φτωχοί Σκοπιανοί, ακόμα κι αν μπούνε στην Ε.Ε. , δεν θα μπορέσουν να κάνουν ούτε ένα μπάνιο στο αιγαίο…

 Το χρήμα δεν έχει πατρίδα, και σιχαίνεται τις ιδεολογίες…  Όλα αυτά τα ‘ανόητα’ ,τα αφήνει για τους φτωχούς στη τσέπη, και τους φτωχούς στο μυαλό, δηλ. τους φανατικούς εθνικιστές

                             ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Υποσημείωση:  Η Ελλάδα αδικήθηκε από τη συμφωνία. Όλοι το ξέρουν αυτό, κι ας μην το λένε… Αλλά θα βρεί το δίκιο της στα επόμενα χρόνια, όταν γίνει ο εξελληνισμός των Σλάβων. Όταν αφήσουν το παράλογο κυριλλικό αλφάβητο με τα ανάποδα γράμματα, και μάθουν το Ελληνικό.  Όταν γράψουν και πουν τη λέξη σωστά: Μα-κε-δο-νί-α, όχι Ματσεντόνσκα.

Αλλά πρέπει πρώτα να  ξεπεράσουν την παπαδο- ‘ορθοδοξία’. Για να εκπολιτιστούν, και να εξελληνιστούν, πρέπει να ξεχριστιανιστούν.

Όμως πρέπει πρώτα εμείς να τους δείξουμε το δρόμο…