Το Νοσοκομείο Καλαμάτας ευχαριστεί τον Δήμαρχο για τη στήριξη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκφράζει με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, η Διοικήτριά του Ελένη Αλειφέρη, για την έμπρακτη στήριξη του Δήμου στο μεγαλύτερο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Μεσσηνίας.

Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Καλαμάτας επιχορήγησε με το ποσό των 32.869 € το Νοσοκομείο. Με τα χρήματα αυτά έγινε η προμήθεια ενός μηχανήματος απολύμανσης αέρα και επιφανειών για τη βελτίωση της ασφάλειας ασθενών, προσωπικού και επισκεπτών. Επίσης, έγινε προμήθεια δύο πλυντηρίων ενδοσκοπίων για την αναβάθμιση του Ενδοσκοπικού Τμήματος του Νοσοκομείου.

Με την απόφαση 27/03.12.2021 το Δ.Σ. του Νοσοκομείο Καλαμάτας, αποδέχεται την προσφορά του Δήμου εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο για τη στήριξη που παρείχε ο Δήμος, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την έμπρακτη στήριξή σας προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας όλο το προηγούμενο διάστημα λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία».