Το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας ταξιδεύει στην Καλαμάτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στις 13 Μαρτίου στο Α49 φίλοι της ταινίας μικρού μήκους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις βραβευμένες ταινίες του πρόσφατου Φεστιβάλ Δράμας και να έρθουν σε επαφή με το έργο καταξιωμένων δημιουργών και ανερχόμενων καλλιτεχνών που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. 

66 ελληνικές ταινίες διαγωνίστηκαν για τα βραβεία. H ταινία «Αβανος» του Παναγιώτη Χαραμή τιμήθηκε με τον Χρυσό Διόνυσο και 5 ακόμα βραβεία, Σεναρίου, Φωτογραφίας, Ανδρικής Ερμηνείας για τον Κίμωνα Κουρή, Σκηνικών και το βραβείο της ΕΤΕΚΤ. Στις βραβεύσεις επίσης διακρίθηκαν τα φιλμ: «Εκτορας Μαλό – Η Τελευταία Μέρα της Χρονιάς» της Ζακλίν Λέντζου που βραβεύτηκε με τον Αργυρό Διόνυσο, «Η Σιγή των Ψαριών όταν Πεθαίνουν» του Βασίλη Κεκάτου που κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης στο Διεθνές Τμήμα, το «37 Mέρες» της Νικολέτας Λεούση που τιμήθηκε από την ΟΚΛΕ και το «Κιόκου Πριν Ερθει το Καλοκαίρι» του Κωστή Χαραμουντάνη που διακρίθηκε μόνο στα Κίνητρα του EKK. 

Το Φεστιβάλ της Δράμας είναι ένας από τους σημαντικότερους εθνικούς θεσμούς στο χώρο του κινηματογράφου, και την σπουδαιότερη γιορτή μικρού μήκους στη χώρα μας. 

Η προβολή διοργανώνεται από την Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας  σε συνεργασία με τον χώρο τέχνης Α49

Τετάρτη 13 Μαρτίου

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Χώρος Προβολής – Χώρος Τέχνης Α49, Αναγνωσταρά 49, Καλαμάτα

Ώρα Προβολής – 20.00

Είσοδος ελεύθερη