Τραγική απώλεια για την Κυπαρισσία ο θάνατος του 57χρονου που εργαστηκε και αγάπησε την πόλη και τους κατοίκους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την θάλασσα το μεσημέρι της Κυριακής, ένας άνδρας στην παραλία της Κυπαρισσίας, ηλικίας 57 ετών στην παραλία του Αη Λαγουδη. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία που παραγγέλθηκε.
Ο άτυχος ιδιωτικός υπάλληλος ήταν πατέρας ενός παιδιού, φίλος και αναγνώστης μας και η θλιβερή είδηση της απουσίας του, συγκλόνισε όλη την Κυπαρισσία..
Σοκαρισμένη η πόλη για τον Δημήτρη που οι κάτοικοι αγαπούσαν χρόνια τώρα…
O 57χρονος καταγόταν από την ορεινή περιοχή της Τριπύλας και από μικρός εργάστηκε στην Κυπαρισσία στην πρώτη μεγάλη καφετέρια που δημιουργήθηκε μετά το 1981 στην κεντρική πλατεία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης τις πρωινές ώρες στην πλατεία. Πάντα δυνατός, καλοσυνάτος, ακούραστος, ήταν ενεργός πολίτης μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν τόσο αγαπητός που φίλοι και κάτοικοι έπιναν νερό στο όνομά του. 
Το μεσημέρι της Κυριακής μετά από έναν καφέ στο χώρο που εργαζόταν συνομιλώντας μαζί του, τον αποχαιρέτησα καθώς θα πήγαινε αργότερα για μπάνιο. Έμελλε όμως να ήταν το τελευταίο χαίρε που δώσαμε. 
Η εξόδιος Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 6 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Αθανασίου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ας ταξιδέψει στην γειτονιά των Αγγέλων για πάντα, ένας πραγματικός Άνθρωπος που γνώρισε ο τόπος μας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ