Τραγωδία με 3 νεκρούς μαθητές σε τροχαίο στην Κυπαρισσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

update: 18:01  Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ο τραυματίας και οδηγός του οχήματος που επέβαιναν οι τρεις ανήλικοι εξέπνευσε. Ο νεαρός ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Ρίο,όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


Θρήνος στην Κυπαρισσία από τον άδικο χαμό 2 μαθητών και φίλων που έχασαν την ζωή τους σε τραγικό τροχαίο στην περιοχή Τερψιθέας όταν μαζί με τρίτο επιβάτη που είχαν στο όχημα συγκρούστηκε με φορτηγάκι τύπου κλούβα στην έξοδο προς την εθνική οδό.

Τρεις ήταν οι επιβαίνοντες στο ΙΧ, δύο νεκροί, ο ένας διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και σοβαρά τραυματίας και ο οδηγός από το φορτηγάκι.

Την βαθιά του οδύνη εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας το οποίο ήταν σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς ο τρίτος επιβάτης του μοιραίου Ι.Χ. μπήκε στο χειρουργείο. Ο οδηγός του φορτηγού μικρού οχήματος είναι τραυματίας. Ο κ. Μπασιάκος τόνισε η κινητοποίηση ήταν άμεση ενώ παρασχέθηκαν όλα τα μέσα για την διακομιδή των εμπλεκόμενων, ενώ εξέφρασε την ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των 2 νεαρών που έφυγαν τόσο πρόωρα από την ζωή.

Στο Νοσοκομείο εκτυλίχτηκαν συγκλονιστικές στιγμές καθώς έφτασαν συγγενικά πρόσωπα των νεαρών που ήταν φίλοι, καθώς και συμμαθητές των 2 νεαρών που έφυγαν πρόωρα από την ζωή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το μοιραίο Ι.Χ. θα ήταν η τελευταία τους βόλτα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Κυπαρισσίας.

Γ.Μ