Τριφυλία: Λεμόνια γιγάντες!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΠΙΘΑΝΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΗ ΦΥΣΗ ΠΑΡΑΓΕΙ…ΜΕΧΡΙ ΛΕΜΟΝΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ
ΖΟΥΜΕΡΗ αποδεικνύεται η ελληνική ή καλύτερα η Τριφυλιακή φύση καθώς πολλές φορές παράγονται προϊόντα ακόμα σε κήπους ή αυλές οικιών καθώς οι νοικοκυραίοι διατηρούν ευτυχώς χώρο για να φυτέψουν ορισμένα οπωροκηπευτικά για ώρα ανάγκης. 
Μάλιστα να αναφέρουμε ότι στην περιοχή της Κυπαρισσίας και τα χωριά υπάρχουν ακόμα πηγάδια που χρονολογούνται από το 1939, ενώ σε ορισμένες περιοχές οι αγροί έχουν εκσυγχρονιστεί και λειτουργούν χωρίς γεωργικά φάρμακα.
Επειδή έχει γίνει λόγος για εισαγωγές προϊόντων από Τουρκία όπως είναι τα λεμόνια αμφιβόλου ποιότητας, πατάτες από Αίγυπτο κι αλλού, εμείς βρήκαμε όπως μας ζήτησε αναγνώστης μας να φωτογραφίσουμε τα λεμόνια…γίγαντες που δεκαετίες βγάζουν μερικές φορές 2 λεμονιές που έχει στην άκρη του κήπου του, τα οποία όταν ωριμάσουν πολύ, πέφτουν από το δέντρο, αφού έχουν αυξήσει τους καρπούς τους…. Τα λεμόνια όχι μόνο είναι..ζουμερά, απαλλαγμένα από φάρμακα αλλά έχουν εύγεστη φλούδα εννοώντας το εσωτερικό του καρπού, που τρώγεται και είναι ευεργετικό για τον οργανισμό, ζυγίζουν πάνω από μισό κιλό…. Πάντα τέτοια…
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ