Φιλοτελική έκθεση της ειδικής αναμνηστικής σειράς «EUROPA 2017-Κάστρα» στη Μεθώνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της PostEurop (της Ένωσης που εκπροσωπεί τους Ευρωπαϊκούς δημόσιους Ταχυδρομικούς Φορείς), διοργανώνεται στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Μεθώνη, Φιλοτελική Έκθεση με τα γραμματόσημα που κυκλοφόρησαν 38 ταχυδρομικοί φορείς της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ειδικής Αναμνηστικής Σειράς «EUROPA 2017-Κάστρα».

Την Έκθεση διοργανώνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Κάστρου Μεθώνης, τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος και συμμετέχουν 38 Ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας την μία από τις σημαντικότερες φιλοτελικές διοργανώσεις του έτους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα Εγκαίνια της σημαντικής Φιλοτελικής Έκθεσης θα γίνουν παρουσία της Διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων και στη διάρκειά τους θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης «EUROPA 2017-Κάστρα».

Τα γραμματόσημα με τα Κάστρα της Ευρώπης θα εκτίθενται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μεθώνης από τις 5 μέχρι τις 17 Αυγούστου 2017 σε μία Έκθεση ανοικτή στο κοινό, με ώρες λειτουργίας 20.30-23.00.