ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΑΣΙΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το σύνθημα για την έναρξη της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου έδωσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος στην Κοινότητα Κορώνης, με μουσικές συναυλίες, κεράσματα, χορευτικά παιδικών ομάδων και θεατρικές παραστάσεις για όλους!

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του οικισμού Ασίνης, της Κοινότητας Κορώνης καθώς και του εορταστικού στολισμού της, με την διεξαγωγή θεατρικής παράστασης για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους με τίτλο “Της προ-προ-προγιαγιάς η Χριστουγεννιάτικη συνταγή”. Η Αθηναγόρειος Φιλαρμονική Ορχήστρα Κορώνης ερμήνευσε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση. Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης συνδιοργάνωσε την εκδήλωση στην οποία προσέφερε πλούσια κεράσματα και πραγματοποίησε ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι για καλό σκοπό!

Τη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της Κορώνης καθώς και του εορταστικού στολισμού της πόλης, με την διεξαγωγή μουσικής συναυλίας από το συγκρότημα “BandaMorena” με ρεπερτόριο ελληνικής και ξένης μουσικής που παρέσυραν τους πολίτες της Κορώνης σε ένα ξέφρενο χριστουγεννιάτικο πάρτι!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορώνης συνδιοργάνωσε την εκδήλωση.

Μαθητές από Σχολεία της Κορώνης είπαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Μέλη της χορευτικής ομάδας «danceKoroni» με υπεύθυνη την κ. Νικολακοπούλου παρουσίασαν ευρωπαϊκούς χορούς.

Μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης προσέφεραν έναν υπέροχο μπουφέ με παραδοσιακά κεράσματα σε Ασίνη και Κορώνη.

Ο Αντιδήμαρχος Κορώνης Δημήτρης Σιψάς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνης Νίκος Γιαλλελής, μαζί με τους Προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων Ασίνης και Κορώνης φωταγώγησαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και απελευθερώθηκαν στον ουρανό τα φωτεινά πυροτεχνήματα, δημιουργώντας ένα υπέροχο θέαμα!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Κοινοτικών Συμβουλίων, των Πολιτιστικών Συλλόγων και του Συλλόγου Επαγγελματιών από όλες τις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης.