Φωταγώγηση του δένδρου στο Μελιγαλά στις 8 Δεκεμβρίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

H φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στο Μελιγαλά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας.

Αναλυτικότερα, η φωταγώγηση -που θα πραγματοποιηθεί  με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Οιχαλίας- περιλαμβάνει και διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:15 θα υπάρξει δράση με εορταστικό μακιγιάζ, γράμματα στον Αϊ Βασίλη, επίσκεψη του Αϊ Βασίλη με πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Μετά την φωταγώγηση του δένδρου θα παρουσιαστεί Χριστουγεννιάτικο Δρώμενο από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού του τμήματος Μελιγαλά, πάντα υπό τους εορταστικούς ρυθμούς της φιλαρμονικής του Δήμου. Στην εκδήλωση συμμετέχουν : το Σ.Ε.Ο Τ.Τ Μελιγαλά, ο Σύλλογος εν Αθήναις Μελιγαλαίων, ο Σύλλογος Γυναικών Μελιγαλά, ο Χορευτικός Σύλλογος Μελιγαλά, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μελιγαλά, Δημοτικού Σχολείου Μερόπης, Γυμνασίου και Λυκείου Μελιγαλά, το Ωδείο Μελιγαλά και το Τοπικό Συμβούλιου Τ.Κ Μελιγαλά.

.