Χαιρετισμός του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στις εργασίες του 1ου Συμποσίου Συμμάχων και Χορηγών του Προγράμματος “Ακούμε τους Νέους”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τις εργασίες του 1ου Συμποσίου Συμμάχων και Χορηγών του Προγράμματος “Ακούμε τους Νέους”, που έλαβαν χώρα στην κεντρική αίθουσα της βίλας Σικελιανού, στο Ξυλόκαστρο, χαιρέτισε προχθές Σάββατο το βράδυ ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Το πιο πάνω πρόγραμμα, το οποίο στηρίζει και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποτελεί πρωτοβουλία του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Κορίνθου σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Τρίτο Πρόγραμμα και το σωματείο “Διάζωμα”. Στόχος είναι να συστήσει νέους μουσικούς στο μελλοντικό τους κοινό μέσα από τη διοργάνωση πολλαπλών συναυλιών και ηχογραφήσεων και να τονώσει την πολιτιστική δράση στην Κορίνθια και την Πελοπόννησο γενικότερα.
Παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας, η βουλευτής Μαριλέα Σούκουλη, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης, η εντεταλμένη σε θέματα Πολιτισμού περιφερειακή σύμβουλος Αθηνά Κόρκα, ο πρόεδρος του σωματείου “Διάζωμα” πρώην υπουργός Σταύρος Μπένος, η πρόεδρος του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Μαρία Χρισταρά, ο συνθέτης Γιώργος Κουρουπός, η υπεύθυνη του προγράμματος “Ακούμε τους Νέους” Πόπη Μαλαπάνη, εκπρόσωποι από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και χορηγών του εν λόγω προγράμματος κ.α.