Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ευκλή για τα παιδιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, παρά τον συννεφιασμένο καιρό, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής”, με τίτλο : ”Τα παιδιά συναντούν τα πόνυ στην Φάρμα Μενινά”.
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, οι υπεύθυνοι του συλλόγου προσκάλεσαν τους μικρούς φίλους, να γνωρίσουν την φάρμα, να παίξουν, να περπατήσουν στα κτήματά της και να ταΐσουν τα πανέμορφα πόνυ, τις κοτούλες, τις πάπιες και τις χήνες, που είναι διασκορπισμένες στα κτήματά της. Ο Άγιος Βασίλης τέλος μοίρασε δωράκια – έκπληξη σε όλα τα παιδιά.
Η πρόεδρος του συλλόγου, Ελένη Οικονομοπούλου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, την οικογένεια του Δημήτρη και της Ελένη Κουραμπά για την εξαιρετική φιλοξενία στη φάρμα, που έχουν δημιουργήσει με πολλή φροντίδα και μεράκι αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον και στην παράδοση, μόλις 6 χλμ. από την Καλαμάτα.
Καθώς επίσης και για την προσφορά των δώρων τον Νικόλαο Αμμολοχίτη, την Αγγελική Ματσούκα, την Ειρήνη Φουρτούνη, την Πόπη Αργιανά και για τα αναψυκτικά το ψητοπωλείο ”Ο Κρητικός” .
Χρόνια πολλά σε όλους !
Και του χρόνου !