1η θέση και χρυσό μετάλλιο η Γιαμουμοπούλου Άννα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η αθλήτρια του Α.Σ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ στο σημαντικότερο και δυσκολότερο πρωτάθλημα για το 2018 κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό στη κατηγορία των -53κιλών γυναικών.
5 δύσκολους αγώνες χρειάστηκε να κερδίσει (25-5,15-6,11-6, 10-5 & 12-7 τον τελικό) αντιμετωπίζοντας πολύ έμπειρες και μεγαλύτερες από την ηλικία της αθλήτριες ώστε να βρεθεί στην κορυφή της κατηγορίας και να δείξει με αυτήν της την εμφάνιση στο πόσο υψηλό επίπεδο βρίσκεται, βάζοντας γερές βάσεις ώστε να μπορέσει να πλαισιώσει την εθνική ομάδα.

Φωτογραφία του χρήστη Kyparissia A.C. Tae Kwon do - Greece.
Γιακουμοπούλου Άννα : “αυτό το μετάλλιο και αυτή η διάκριση αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για εμένα και για όλους αυτούς που πιστεύουν σε εμένα και με στηρίζουν με κάθε τρόπο ώστε να θέτω πολύ υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνω μέσα από σκληρή δουλειά και επιμονή προσπάθεια. Μέσα από αυτή τη διάκριση παίρνω δύναμη ώστε να δουλέψω ακόμα περισσότερο υπό την καθοδήγηση του προπονητή μου Αλεξόπουλου Παναγιώτη που είναι δίπλα μου με στηρίζει και με καθοδηγεί σε κάθε βήμα μου, καθώς επίσης είναι και υπεύθυνος για την διατροφή μου ως διατροφολόγος. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος με βοηθά να πραγματοποιώ τα όνειρά μου και τις φιλοδοξίες μου, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους προπονητές του Συλλόγου Δικαίο Παναγιώτη και Δικαίο Δημήτρη , και ιδιαίτερα τον Δικαίο Παναγιώτη γιατί και αυτός με την μεγάλη εμπειρία του στο άθλημα με βοηθάει να βελτιώνομαι και να γίνομαι συνεχώς καλύτερη, αφού και αυτός στο παρελθόν από το σύλλογο αυτό έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές Ελλάδος .
Θα ήταν παράλειψή μου επίσης να μην αναφέρω, και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το επιστημονικό Team που με βοηθάει, την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου καθώς και εμένα με τις γνώσεις τους , όπως είναι ο γυμναστής μου κύριος Σωτηρόπουλος Ιωάννης και την ψυχολόγο της ομάδας κυρία Θεοδωροπούλου Γεωργία , η οποία είναι και αυτή δίπλα μου όποτε την χρειαστώ”.

Φωτογραφία του χρήστη Kyparissia A.C. Tae Kwon do - Greece.

Αλεξόπουλος Παναγιώτης : “νιώθω διπλά χαρούμενος για αυτή την επιτυχία, Γιατί από την μια μεριά αυτό αποτελεί μια τεράστια διάκριση για τον σύλλογό μας όπου αποδεικνύει το πόσο καλή και συστηματική δουλειά γίνεται από όλη την προπονητική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια ώστε να πρωτοστατούμε σε τέτοιες διοργανώσεις, και από την άλλη η Άννα είναι μια αθλήτρια, ένα ταλέντο που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις της, ξεπέρασε πολλά προβλήματα και ατυχίες και δεν ηττήθηκε μέσα από τις ήττες της στο παρελθόν, αλλά αντίθετα πίστεψε στον εαυτό της και έφτασε στην κορυφή, και είμαι περήφανος που παιδιά με υψηλούς στόχους τα βοηθάω να πραγματοποιούν τα όνειρα τους και να πρωταγωνιστούν στο άθλημα του ταεκβοντό , καθώς και με την καθοδήγηση του Δικαίου Παναγιώτη στα προαγωνιστικά και στα αγωνιστικά τμήματα δίνοντας γερές βάσεις σε νέα ταλέντα.
Το μέλλον σίγουρα διαγράφεται λαμπρό, εγώ τέλος την ευχαριστώ για το πολύ όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι των επιτυχιών και πιστεύω ότι το μέλλον της ανήκει και τα καλύτερα έρχονται”.