1η Συνάντηση Εθελοντών Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρηθεί από τους διοργανωτές το Σαββάτο 26 Ιανουαρίου στις 7.00 μμ ,και ενημέρωση των εθελοντικών ομάδων που θα πλαισιώσουν την διοργάνωση, στον Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos”, Σφακτηρίας 18 Καλαμάτα .

“Λένε ότι οι εθελοντές είναι η σπονδυλική στήλη κάθε σκοπού! Λέμε ότι δεν υπάρχει κανένας σκοπός χωρίς ΕΣΑΣ!

Ένας σκοπός είναι επιτυχής όταν άνθρωποι σαν εσάς του δίνουν νόημα. H κορυφαία αθλητική διοργάνωση IRONMAN έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την χώρα στην οποία γεννήθηκε ο κλασσικός αθλητισμός.

Στα αρχαία χρόνια ο αθλητισμός θεωρούνταν κοινωνικό και πολιτισμικό αγαθό. Δεν ήταν ποτέ μόνο ένα hobby στην Ελλάδα, αλλά μια δια βίου εκπαίδευση, απαραίτητη για την ενδυνάμωση του ανθρώπινου νου.

Η συνεργασία ενεργοποιεί τη δημιουργικότητα και χρειαζόμαστε όλους εσάς να δώσετε στον κόσμο του IRONMAN ένα μήνυμα για το πώς ανεβαίνουμε ψηλά ανεβάζοντας άλλους.

Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε αυτούς τους αφοσιωμένους τριαθλητές και να τιμήσουμε όλοι την επιμονή, την ελευθερία και τη δύναμή τους! Αυτό τον Απρίλιο ζήστε τον δικό σας μύθο στην Costa Navarino μαζί μας.”