Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ Ανδρούσας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σε κλίμα ανάλογο της πορείας του, γεμάτο χαμόγελα και διάθεση πραγματοποίησε ο ΑΣ Ανδρούσας την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο CAFE ΑΝΔΡΟΥΣΑ.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου τόνισε πως αυτό που είμαστε σήμερα εδώ είναι και η φετεινή Ανδρούσα δηλαδή μια οικογένεια.Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιό ψηλά μπορούμε και να υπάρχει διοικητική και αγωνιστική ηρεμία.
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης Νικος Χονδρός ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και δεσμεύτηκε σύντομα πως και το Δημοτικό γήπεδο “Βασ. Μαλαφέκας” θα αποκτήσει και την κερκίδα.
Ο Γιώργος Αθανασόπουλος, Δημοτικός σύμβουλος του δήμου Μεσσήνης ευχήθηκε το 2018 να γεμίσει όλους υγεία,οικογενειακή ευημερία, επαγγελματική και αθλητική επιτυχία.Μιλώντας για το θέμα της εξέδρας του γηπέδου τόνισε πως με κοινή προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Κων/νος Μπουρίκας ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας να συνεχιστεί ως το τέλος.
Ο Νίκος Ρούτσης εκπρόσωπος της ΕΠΣΜ στην εκδήλωση κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του κ Οικονομίδη και ΔΣ της Ένωσης ευχήθηκε χρόνια πολλά
Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Φάνης Βλαχόπουλος και ο γραμματέας του συλλόγου Κων/νος Θεοδωρακάκης.
Λίγο πρίν το τέλος της εκδήλωσης παίκτες και διοίκηση ευχήθηκαν στον Αντώνη Καλογερόπουλο τραγουδώντας όλοι ¨να ζήσεις Αντώνη κλπ… αφού σήμερα είχε τα γενέθλια του.