Δύο υποψηφιότητες σε Κορινθία και Αργολίδα ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την υποψηφιότητα της Σοφίας Παπαδοπούλου στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας και της Έφης Ψυχογυιού στην Αργολίδα με την παράταξη της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Σοφία Παπαδοπούλου

Γεννήθηκε την 1ην Ιουλίου 1975 στην Κόρινθο και διαμένει στο Κοκκώνι Κορινθίας. Οι γονείς της είναι η Κωστούλα και ο Βασίλειος Παπαδόπουλος με καταγωγή από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Είναι παντρεμένη με τον Στυλιανό Καρανικόλα, Τεχνολόγο Γεωπόνο, και έχουν μία κόρη την Δανάη – Κωνσταντίνα επτά (7) ετών.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος  Νομικής  του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Από το 1999 μέχρι σήμερα ασκεί μαχόμενη δικηγορία και διατηρεί το προσωπικό της δικηγορικό γραφείο στο Κιάτο Κορινθίας. Έχει συνεργαστεί ως νομικός σύμβουλος με μεγάλες εταιρείες σε όλη τη χώρα και επίσης για πολλά έτη υπήρξε νομική σύμβουλος της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. Από το έτος  2002 είναι συνεργαζόμενη δικηγόρος του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) και παρέχει νομικές υπηρεσίες στο Δήμο Σικυωνίων.

Ψυχογυιού Έφη

  • Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
  • Πυχιούχος Διαιτολογίας
  • Φοιτήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Lifecoach
  • Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια και Προπονήτρια Αθλητικού Ομίλου Αλκυών Ναυπλίου