3ήμερο Εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη 2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Καλαμάτα έχει επιλεγεί ως μια από τις 12 πόλεις που θα διοργανώσουν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018, της οποίας η επίσημη καμπάνια έχει φέτος ανατεθεί από τον Π.Ο.Υ. στην Ελλάδα.
Στόχος είναι η ενημέρωση και η ψυχαγωγία των πολιτών σε θέματα Εθελοντικής μη αμειβόμενης Αιμοδοσίας και της μεταλαμπάδευσης της ιδέας του εθελοντισμού στη νέα γενιά.
Οι εκδηλώσεις στην Καλαμάτα διοργανώνονται από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και τον Δήμο Καλαμάτας και τελούν υπό την αιγίαδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.
Η έναρξή τους θα γίνει στις 27 Απριλίου 2018 και η λήξη στις 29.
Περιλαμβάνουν παιχνίδια για τα παιδιά δημοτικού, θέατρο σκιών από τον Τάσο Τσώνη, προβολή ταινίας από την Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, ομιλίες, μουσική και χορευτική βραδιά από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης και το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας.
Το εορταστικό 3ήμερο θα ολοκληρωθεί με την σκυταλοδρομία αγάπης.

Image may contain: 10 people, people smiling

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018.
Όταν η Καλαμάτα παρέλαβε τη σκυτάλη της.

No automatic alt text available.

Το graffiti της Καλαμάτας δημιουργήθηκε στις 29 Μαρτίου 2018 με την υπογραφή του Skitsofrenis και κοσμεί την πύλη των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018.
Πρώτη ημέρα εκδηλώσεων –>

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 10:00-13:00
Ψυχαγωγικά και Ενημερωτικά για την αιμοδοσία παιχνίδια με τη συμμετοχή της Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης και των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Θ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 19:30- 23:00
Παράσταση Καραγκιόζη από τον Τάσο Τσώνη
Προβολή ταινίας από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη.
Είσοδος Ελεύθερη.