3ος ο τριαθλητής Κρανιώτης του Ευκλή στο “Nafplio Action 2021”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
 Ο Δήμος Ναυπλίου στις 2 και 3 Οκτωβρίου σε συνεργασία με την εταιρεία Whynot χάρισαν ένα αξέχαστο διήμερο σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη πόλη της Αργολίδας.
   Ο καλαματιανός τριαθλητής Κων/νος Κρανιώτης, που πρόσφατα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν μπόρεσε να κρατηθεί μακρυά από τον στίβο του τριάθλου και έλαβε μέρος την Κυριακή στο sprint distance (750 μ. κολύμβηση, 24 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο), που ήταν ο 2ος αγώνας του Πρωταθλήματος της διοργάνωσης WTL και έχοντας μαζί του τους δικούς του ανθρώπους, να τον υποστηρίζουν και να τον ωθούν, να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, κατέκτησε την 3η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 8η θέση στην γενική κατάταξη με συνολικό χρόνο 1:15’:08’’.
   Όπως μας δήλωσε ο αθλητής, το αγωνιστικό menu περιλάμβανε αγωνίσματα για όλα τα γούστα και βρέθηκαν περισσότεροι από 328 συμμετέχοντες την Κυριακή το πρωί στο λιμάνι του Ναυπλίου, προκειμένου να αγωνιστούν.
Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα οι συνοδοί και οι θεατές να χειροκροτήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και να τους εμψυχώνουν. Κλείνοντας μας είπε ότι ήταν μια ευχάριστη αγωνιστική ημέρα για εκείνον.