3η Βραδιά Λυρικού Τραγουδιού στην Τ.Κ Νεοχωρίου Ιθώμης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η βραδιά λυρικού τραγουδιού στην πατρογονική οικία της Μαρίας Κάλλας, στην Τ.Κ Νεοχώριου Ιθώμης του Δήμου Οιχαλίας, το Σάββατο  17/8/2019.

Από νωρίς πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην καθιερωμένη πια εκδήλωση και υπό το φως ενός σχεδόν ολόγιομου φεγγαριού απόλαυσε ένα μουσικό ταξίδι άρτια εκτελεσμένο γεμάτο με άριες αφιερωμένες στην «δική μας Μαρία».

Ερμήνευσαν, εντυπωσιάζοντας το κοινό, η Κατερίνα Παλαιολόγου – σοπράνο, η Μαριλένα Κυριακοπούλου – σοπράνο και ο Γιάννης Σύμκο στο πιάνο.

Κατά το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου “Ανακατασκευή Πατρικής Οικίας Μαρίας Κάλλας”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, πλήθος, νύχτα, γάμος και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Οιχαλίας και η Κοινωφελής Επιχείρησή του.
Κατά την εκδήλωση έγινε συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου με σκοπό την διανομή τους σε άπορες οικογένειες.