3η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών στην μελωδική Κυπαρισσία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών στην «Αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019. Η συναυλία των χορωδιών που συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, η Μικτή Χορωδία Απόλλων Πατρών, η Μικτή Χορωδία Ζακύνθου «Το Φιόρο του Λεβάντε», η Παιδική Χορωδία & Πολυφωνικό Χορωδιακό Σύνολο «Ηδύφωνον» της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας Δήμου Τριφυλίας, ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευχαρίστησαν μετά το πέρας της εκδήλωσης θερμά τις Χορωδίες για τη συμμετοχή τους, γιατί στην 3η Πανελλήνια Συνάντησή τους συναντήθηκε και ο πολιτισμός με την κοινωνική προσφορά.  Μάλιστα ευχαρίστησαν για την αρωγή τους, ιδιαίτερα για την προσφορά τους σε προϊόντα πρώτης ανάγκης, τον Προοδευτικό Σύλλογο Φαρακλάδας και όλους τους ακροατές – θεατές της χορωδιακής συναυλίας, που έγιναν ένα κομμάτι της αλυσίδας αλληλεγγύης του Δήμου Τριφυλίας. 

 Συγκεντρώθηκαν συνολικά οι παρακάτω ποσότητες για το κοινωνικό παντοπωλείο : 49 κιλά λάδι, 93 συσκευασίες ζυμαρικών, 54 συσκευασίες ρύζι, 22 συσκευασίες ντοματοχυμού, 11 συσκευασίες ζάχαρη, 22 συσκευασίες όσπρια, 6 συσκευασίες αλεύρι, 28 κουτιά γάλα, 4 πακέτα καφές ελληνικός, 6 συσκευασίες μπισκότα-φρυγανιές, 8 συσκευασίες διαφόρων ειδών διατροφής (τσάι, παστέλι κ.α.), 24 συσκευασίες χαρτικών, απορρυπαντικών & ειδών ατομικής υγιεινής. Τα παραπάνω είδη θα διανεμηθούν άμεσα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου θα συνεχίσει να δέχεται προσφορές, γιατί η κοινωνία μας μπορεί και το έχει αποδείξει πως είναι υποστηρικτική και έχει αισθήματα αγάπης και ανθρωπιάς τις δύσκολες στιγμές.

ΓΙΑΝ. ΜΠ.