5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στα πλαίσια του 5ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς που θα πραγματοποιηθεί από 5 – 7 Απριλίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite, διοργανώνονται τρία σεμινάρια με την εξής θεματολογία : 

ΣΑΒΒΑΤΟ6/4 ώρα 16:30-20:30 :

«Οδηγός για την προετοιμασία του ελαιώνα, τις συλλογής των καρπών και τις ποιοτικής ελαιοποίησης, σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις»

Απευθύνεται σε:ελαιοκαλλιεργητές, ελαιοτριβείς

Εισηγητής: ΒασίληςΦραντζολάςFoodPolicyM.Sc. – CityUniversityLondon, OliveOilTaster – QualityAdvisor

Κόστος συμμετοχής: 50€ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4   ώρα 12:30-14:00 :

«Ευκαιρίες Δικτύωσης για τους επαγγελματίες του κλάδου ελαιοπαραγωγής. Επιχειρηματικές συναντήσεις στο εξωτερικό: Anuga, Free fromfunctionalfood, Food Technologies Murcia). Προώθηση τεχνολογιών στο εξωτερικό (Enterprise Europe Network)

Διαδραστική Άσκηση: Πώς προετοιμάζομαι για μία επιτυχημένη επιχειρηματική συνάντηση με εταιρείες του εξωτερικού.

Απευθύνεται σε: ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εξαγωγείς

Εισηγητής: Κατερίνα Παπαδούλη, Σύμβουλος μεταφοράς τεχνογνωσίας στο «Δίκτυο Πράξη»

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4   ώρα 11:00 – 12:00     

«Διεθνή πρότυπα και εξαγωγές/διεθνείς αγορές βιολογικών προϊόντων»

Απευθύνεται σε: ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εξαγωγείς

Εισηγητής: Δημήτρης Φενέκος, γεωπόνος, επιθεωρητής της ΔΗΩ

Κόστος συμμετοχής:  Δωρεάν

 

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και στα 3 σεμινάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 30/4/19

Τηλ. 27210 62151 κα Γιώτα Παπαγεωργοπούλου

www.kalamata-olivefestival.gr

info@anelixi.net.gr