Μπάνια με ανεργία, υφαρπαγή της ψήφου αλλά και φτώχεια βλέπουν οι πολίτες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την οικονομική αλλά κυρίως πολιτική ζωή της χώρας κριτικάρουν οι πολίτες που βιώνουν την σκληρή πραγματικότητα της επιβίωσης, απορρίπτοντας τις υποσχέσεις των πολιτικών φορέων που δεκαετίες τώρα μένουν έωλες.

Αρκετοί πολίτες μετά την υποβολή φορολογικών δηλώσεων την ώρα που αναμένουν τον ΕΝΦΙΑ, δηλώνουν ευθαρσώς ότι η κατάσταση δεν περιμένουν να βελτιωθεί παρά τις κατά καιρούς αναγγελίες.

Με καλή δύναμη μιλήσαμε με τους πολίτες όπως ο κ. Κώστας που μιλά για τα προβλήματα με τα μπάνια του λαού καθώς “έχουμε κάργα ανεργία που πλήττει τους νέους κυρίους αλλά περισσότερο είμαστε προβληματισμένοι με τους πολιτικούς που έχουμε, θυμίζοντας ότι είναι όλοι η ίδια εταιρία και πως θα υφαρπάξουν την ψήφο του λαουτζίκου”. Πρόσθεσε ότι “αυτό που συζητάμε στα καφενεία είναι πως θα βγάλουμε πέρα την φτώχεια οπότε το μόνο που πρέπει να γίνει είναι η επανάσταση της συνείδησης καθώς υπάρχει τεράστια απογοήτευση για τους..πουλημένους πολιτικούς”. Έργα δεν βλέπει σε καμία περιοχή του τόπου μας και εμείς τελικά όπως θεωρεί τρώμε “ότι μας έχει απομείνει”. Μάλιστα δηλώνει απαισιόδοξος για την οικονομία.

Ο κ. Θανάσης δηλώνει ότι “είναι χάλια η κατάσταση που μας έφεραν οι πολιτικοί με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδυ” παρότι τώρα όλοι ασχολούνται με τα μπάνια του λαού. Η αγοραστική δύναμη έχει μειωθεί δραματικά ενώ στους νέους προτρέπει ότι “πρέπει να πάνε Γερμανία, είμαστε απαισιόδοξοι και όσα λέγονται για έξοδο από τα μνημόνια είναι εκτός χρόνου και τα πιστεύουν μόνο οι χαζοί”.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

Πιο κοντά ένας επισκέπτης από την Αθήνα άκουσε την κουβέντα και χαμογελώντας είπε ότι “κοίταξε τελικά οι πολιτικοί μας ιδίως οι πρώην και οι επόμενοι, είναι κάτι σαν τις πρώην γκόμενες” για να συμπληρώσει ότι “θέλεις να τις ξεχάσεις και δεν σε αφήνουν σε ησυχία” οπότε η πολιτική κατάντησε χειρότερη από τα όνειρά μας είπε λίγο αργότερα…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΡΩΪΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ” – ΠΑΛΜΟΣ 90,5