Το… κεφάλι της Μαρίας Σπυράκη ζήτησε από τον Μητσοτάκη ο Σαμαράς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το… κεφάλι της Μαρίας Σπυράκη ζήτησε από τον Μητσοτάκη ο «μακεδονομάχος» Σαμαράς.

Οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι ο τέως πρωθυπουργός είναι έξαλλος με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος μετά τις αποκαλύψεις για κρυφές συναντήσεις με τον Ζόραν Ζάεφ. Σε επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη απαίτησε, σύμφωνα με συνεργάτη του Σαμαρά, την άμεση απομάκρυνσή της.

Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, στην προσπάθειά του να κατευνάσει τον Σαμαρά, του «υποσχέθηκε» ότι θα την απομακρύνει, απλώς του εξήγησε ότι αυτό θα ήταν καλό (!) να συμβεί σε κάνα δυο μήνες, όταν και θα λάβει χώρα το συνέδριο του κόμματος. Ο τέως πρωθυπουργός θεωρεί ότι οι επαφές της Σπυράκη με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό αποδυναμώνουν το «κίνημα των μακεδονομάχων», οι οποίοι, απ’ ό,τι φαίνεται, κάνουν κουμάντο στη ΝΔ. Και μ’ αυτά ο Σαμαράς δεν… παίζει, λένε πηγές από το περιβάλλον του.

ΥΓ.: Βουλευτής που μιλά καθημερινά με τον Αντώνη Σαμαρά εξηγεί ότι ο τέως πρωθυπουργός πιστεύει πως η Σπυράκη είχε το πράσινο φως από τον Μητσοτάκη για τις συναντήσεις με τον Ζάεφ αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Έτσι θα την πληρώσει το «σαμάρι», ήτοι Μαρία Σπυράκη.

πηγή