Νικητής ο Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος στο διαγωνισμό #PasxaKalamata

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εξαιρετικά υπήρξαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού #PasxaKalamata, όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου 2017. Σε αυτό το hashtag έγιναν πάνω από 500 αναρτήσεις, που προέβαλαν με όμορφο τρόπο την Καλαμάτα και την περιοχή της. Η Αντιδήμαρχος εξέφρασε ευχαριστίες προς όλους όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό και προέβαλαν την Καλαμάτα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης μέσω των social media.

[ot-video][/ot-video]

Η αξιολόγηση των συμμετοχών του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε και αύριο, Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, θα γίνει η βράβευση του νικητή, ο οποίος συμβολικά θα λάβει ως βραβείο δωρεάν είσοδο σε όλα τα πολιτιστικά γεγονότα του Δήμου Καλαμάτας για ένα χρόνο. Νικητής είναι ο Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή μας και κατοικεί στην Αθήνα. Στην Καλαμάτα είχε έλθει ως επισκέπτης κατά την πασχαλινή περίοδο, έμαθε για το διαγωνισμό και, μιας και είναι ερασιτέχνης φωτογράφος, ανέβασε στα social media εξαιρετικές φωτογραφίες της Καλαμάτας και της περιοχής της. Η βράβευση του νικητή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξης του Δήμου Καλαμάτας, στο ισόγειο του ιστορικού Δημαρχείου με πρόσωπο στον πεζόδρομο Αριστομένους, αύριο και ώρα 20.00.
Η Αντιδήμαρχος σημείωσε ότι η επιτυχία του διαγωνισμού και η στοχευμένη προβολή που προέκυψε από αυτόν, δίδει στο Δήμο Καλαμάτας την ώθηση να επαναλάβει τη διαγωνιστική διαδικασία με άλλη θεματολογία. Ταυτόχρονα, είναι μια επιβεβαίωση ότι η Καλαμάτα έχει τα εχέγγυα να αναδειχθεί σε κορυφαίο προορισμό για το Πάσχα.

pasxa-2.jpgpasxa-3.jpgpasxa-4.jpgpasxa-5.jpg