8 μήνες μετά την πλημμύρα τα προβλήματα στην οδό Αγίων Αναργύρων δεν έχουν αποκατασταθεί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ενώ έχουν περάσει πάνω από 8 μήνες από τη φονική πλημμύρα της 7ης Σεπτεμβρίου δεν έχουν αποκατασταθεί όλα τα επείγοντα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί . Συγκεκριμένα ένα από αυτά τα προβλήματα το οποίο  χρήζει άμεσης αντιμετώπισης βρίσκεται στην απόληξη της οδού Αγίων Αναργύρων λίγο πριν την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων . Στην συγκεκριμένη περιοχή διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του οδοστρώματος εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς και τους πεζούς αφού ο δρόμος έχει «κουφώσει» λόγω της διάβρωσης ενώ έχουν τοποθετηθεί  βράχια στο οδόστρωμα στο επικίνδυνο σημείο του δρόμου.

Είναι απαραίτητο ο δήμος Καλαμάτας να προβεί άμεσα σε άρση της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου σημείου με την επιτέλεση των απαιτούμενων τεχνικών έργων.

Ο Μανώλης Μάκαρης επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας  συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Φαββατά δημοτικό σύμβουλο και τον Νίκο Μπιτσάνη τοπικό σύμβουλο επισκέφτηκαν την ευρύτερη περιοχή της οδού Αναργύρων όπου και είδαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή.