Εορτασμός του προγράμματος «Πρασινίζοντας τη Μεσσήνη: Το περιβάλλον χρειάζεται εσένα!!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο πλαίσιο του θεσμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “ΕU Green Week 2017 – Ευρωπαϊκή Πράσινη Εβδομάδα 2017”  και με αφορμή την 5η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο:«Πρασινίζοντας τη Μεσσήνη: Το περιβάλλον χρειάζεται εσένα!!» ο Δήμος Μεσσήνης διοργανώνει περιβαλλοντικές δράσεις
την Παρασκευή 26.05.2017, ώρα 6:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης.

Μικρά και μεγάλα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν περιβαλλοντικά παιχνίδια και να κάνουν κατασκευές με ανακυκλώσιμο υλικό. Επίσης, διοργανώνονται παράλληλες δράσεις για να διασκεδάσετε, να ενημερωθείτε και να κερδίσετε λουλούδια, ποδήλατα και άλλα δώρα.

Την εκδήλωση στηρίζουν επιχειρήσεις της Μεσσήνης και θα παρευρεθούν «οι φίλοι του ποδηλάτου Μεσσήνης». Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την προβολή της ταινίας «Scialla» σε σκηνοθεσία του Francesco Bruni, την οποία διαθέτει δωρεάν το «Instituto Italiano Di Cultura» Αθήνας.

Ας κερδίσουμε το στοίχημα να μεταμορφώσουμε τη Μεσσήνη μας σε μια ανθισμένη και καταπράσινη πόλη με χρώματα και διασκεδαστικά παιχνίδια για το περιβάλλον, γιατί το μέλλον της πόλης ανήκει σε όλους και κυρίως στη νέα γενιά!!

[ot-video][/ot-video]