Εργατικό ατύχημα στη Σκάλα Λακωνίας – 2 νεκροί εργάτες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Υπέκυψε ένας από τους τρεις πολίτες που έσπευσε όταν εργάτης που εκτελούσε έργα συντήρισης σε αντλιοστάσιο κοντά στην Πλατεία Πηγών στη Σκάλα ζήτησε βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress ο άτυχος πολίτης δεν άντεξε τα πολύ σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα που υπέστη την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τον συμπολίτη του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δεύτερος από τους τρεις πολίτες διακομίζεται στην Αθήνα ενώ και ο τρίτος πολίτης βρίσκεται στο Νοσοκομείο της Σπάρτης

_____________________________________________________________________

Τραγωδία στη Σκάλα Λακωνίας όταν 4 υπάλληλοι του Δήμου Ευρώτα επιχείρησαν να καθαρίσουν  φρεάτιο με Βοθρολύματα  του Δήμου στη Σκάλα Λακωνίας.

Μόλις κατέβηκε ο πρώτος υπάλληλος έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Αμέσως οι άλλοι τρεις έσπευσαν να τον βοηθήσουν και μόλις κατέβηκαν κι εκείνοι στο αντλιοστάσιο επίσης λιποθύμησαν.

Οι πληροφορίες για τις συνθήκες του ατυχήματος αλλά και για την κατάσταση της υγείας των τεσσάρων παραμένουν έως αυτή την ώρα συγκεχυμένες. Στην πλειονότητά τους πάντως κάνουν λόγο για έναν νεκρό.