Το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια υποστηρίζει τη διενέργεια του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών με 40.000 ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με επιστολή τους, η κα Βικτωρία Καρέλια, Πρόεδρος και ο κ. Ανδρέας Καρέλιας, Γενικός Γραμματεύς, γνωστοποίησαν προς το Δήμο Καλαμάτας ότι το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια, ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα του Δημάρχου, υποστηρίζει τη διενέργεια του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας –2017 με το ποσόν των 40.000 ευρώ.

Ο Διαγωνισμός, του οποίου το Ίδρυμα Καρέλια αναδεικνύεται Μέγας Χορηγός, θα διεξαχθεί μεταξύ 11 και 15 Οκτωβρίου 2017 και σ’ αυτόν θα μετάσχουν 50 χορωδίες, από 15 χώρες (Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Δανία, Ελλάς, Εσθονία, Ιράν, Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα, Κύπρος, Μαλαισία, Νορβηγία, Ρουμανία, Ρωσία και Σουηδία), με περίπου 2.000 χορωδούς και συνοδούς.
Για τη γενναιόδωρη και ευγενική αυτή χειρονομία, ο Δήμαρχος εκφράζει προς την ηγεσία του Ιδρύματος θερμές ευχαριστίες. Σχετικό θέμα θα εισαχθεί προς λήψη αποφάσεως στην Οικονομική Επιτροπή, για την αποδοχή της δωρεάς και έκδοση όλων των νομίμων παραστατικών από το Δήμο Καλαμάτας.
Υπενθυμίζεται ότι το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια υπήρξε Μέγας Χορηγός και της αντίστοιχης εκδήλωσης του 2015, που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.