Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Καλαμάτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκε στο κεντρική πλατεία Καλαμάτας η εκδήλωση της “Φωταγώγησης Χριστουγεννιάτικου Δένδρου”.

Η εκδήλωση περιέλαβε:

Από τις 19.00, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας έπαιζε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ μετά τη σκυτάλη πήρε το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας. Τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου έκανε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας και ακολούθησει εορταστική συναυλία, με τίτλο «Μέχρι το τέλος του κόσμου», με τους Twoins: Γιάννη Τσότρα, Σταύρο Τσότρα και Αλεξάνδρα Θεογιάννη.
Σήμερα, Σάββατο 9 του μήνα και ώρα 20.00, θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας.
Στις Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, κατά το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα φωταγωγηθούν Χριστουγεννιάτικα δένδρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στ’ Αρφαρά και την Κυριακή 10 του μήνα στις 18.00 στα Γιαννιτσάνικα, στις 18.30 στη Μικρή Μαντίνεια, στις 19.00 στη Βέργα και στις 19.30 στη Σπερχογεία.