Mε το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου ολοκληρώθηκαν σήμερα οι επισκέψεις σχολείων απ’ όλη την Περιφέρεια στη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου, με το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, ο κύκλος προγραμματισμένων επισκέψεων γυμνασιόπαιδων από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες στη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, τις οποίες διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, μαθητές και μαθήτριες από το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου ξεναγήθηκαν σήμερα στη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, στην Παλαιόχουνη της Αρκαδίας.

Απευθυνόμενος στα παιδιά ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας υπογράμμισε για μία ακόμα φορά τον σημαντικό ρόλο της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας, κάλεσε δε τους μαθητές και τις μαθήτριες να προωθήσουν ενεργά την έννοια της ανακύκλωσης στις πόλεις τους.

Συνολικά, την μονάδα στην Παλαιόχουνη -μετά την ολοκλήρωση των ξεναγήσεων σχολείων σε αυτή- επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες από 3 γυμνάσια της Μεσσηνίας, 2 της Αργολίδας κι από ένα της Αρκαδίας, της Κορινθίας και της Λακωνίας.