Καθυστέρηση… λόγω ψήφων στο Δ.Σ. Τριφυλίας για την εκλογή εκπροσώπων στην Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τράβηξε ξανά η διαδικασία στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας με την ερμηνεία των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, για την εκλογή αντιπροσώπων στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου.
Παρά το γεγονός ότι η παράταξη του Δημάρχου έλαβε 8 ψήφους, του κ. Κατσίβελα 4 καθώς και του κ. Δριμή, 6 η παράταξη Παναγιωτοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι έγιναν νομικοί…ώστε να δουν την ποσόστωση των παρατάξεων. Τελικά η ποσόστωση κινήθηκε στον μαγικό αριθμό 1,538% και έτσι μετά από παλινωδίες αποφασίστηκε να πάρουν οι παρατάξεις από 1 έδρα. Μεταξύ τους συνεδρίαζαν εκπρόσωποι παρατάξεων, για…να υποδείξουν στο Προεδρείο πως θα κατανεμηθούν οι έδρες με αποτέλεσμα να αργοπορήσει η διαδικασία.
Πιο αναλυτικά έδρα στην Π.Ε.Δ. πήραν οι: Γιώργος Ασημακόπουλος από την παράταξη της δημοτικής αρχής, Γιάννης Μερκούρης από την παράταξη Κατσίβελα, Γιάννης Αδρακτάς από την παράταξη της Παναγιωτοπούλου, Παναγιώτης Τσίγγανος επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», καθώς και ο Δημήτρης Δριμής επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία». Άλλη μια φορά πάντως σημειώθηκε ανακατωσούρα για την ερμηνεία της ψηφοφορίας.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ