Νιόπαντροι έβαψαν γαϊδούρια για να μοιάζουν με ζέβρες και να ταιριάζουν με το θέμα του γάμου τους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο κακός χαμός στην Ισπανία. Γαϊδούρια βάφτηκαν στα χρώματα της ζέβρας. Ένα ζευγάρι από την χώρα των ταυρομάχων αποφάσισε να βάψει στα χρώματα της ζέβρας, δύο γαϊδούρια. Ο σκοπός τους ήταν να προσελκύσουν τα βλέμματα στη γαμήλια εκδήλωση που θα λάμβανε χώρα, μετά τη γαμήλια τελετή. Το θέμα της γαμήλιας δεξίωσης είχε να κάνει με το «Σαφάρι». Έτσι, λοιπόν το συγκεκριμένο ζευγάρι αποφάσισε να προβεί σε αυτή την πολυσυζητημένη κίνηση.

Η πόλη που διεξήχθη η γαμήλια τελετή και που έλαβε χώρα το γεγονός είναι η Καντίζ. Ο Angel Tomás Herrera Peláez ανάρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας «Τα γαϊδούρια, ζώα υπό προστασία, χρησιμοποιούνται για λόγους τουριστικής εκμετάλλευσης». Ο Herrera κατηγορεί τον ιδιοκτήτη του μπαρ για παραβίαση του νόμου. Συγκεκριμένα, ο νόμος της Ανδαλουσίας κάνει λόγο για απαγόρευση της χρήσης των ζώων για διάφορα θεάματα, με αφύσικη αντιμετώπιση.

Τι αναφέρουν διάφορες πηγές από την περιοχή της Ανδαλουσίας για το περιστατικό με τα γαϊδούρια

Τα δύο άτυχα ζώα βρισκόντουσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτω από τον καυτό ήλιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να ξεκουραστούν καθόλου, αλλά να ταλαιπωρηθούν. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες πληροφορίες προέρχονται από τον τοπικό Τύπο της Ανδαλουσίας. Το περιστατικό ερευνάτε από τις αρμόδιες αρχές του Καντίζ. Ωστόσο, ο Daniel Sanchez Roman, που είναι υπεύθυνος για τέτοιου είδους θέματα, έκανε λόγο για χρήση ακίνδυνης μπογιάς. Μάλιστα, επεσημαίνει πως τα γαϊδούρια είναι τελείως καθαρά και υγιή. Πάντως, από τη δική της μεριά, η περιβαλλοντική ομάδα «Οικολόγοι σε δράση», έκανε λόγο για επιπολαιότητα και ηλιθιότητα, που αγγίζει την παρανομία.

Πηγή: enimerotiko