Παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Βασιλάκου “Εκεί Που Πετάει Ο Νους”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Τη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στις 6.30 μμ, στο Cafe Bar Baba Yaga (Κουμάντου 5) στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί η  παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Βασιλάκου με τίτλο Εκεί Που Πετάει Ο Νους.

Θα μιλήσουν η Μαρία Καραγιάννη, συγγραφέας, και ο Νίκος Καρμοίρης ιστορικός.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα.

Γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1984 στη Σπάρτη. Σπούδασε στο τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Δυσλεξία. Το 2017 ολοκλήρωσε με επιτυχία στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο το Πρόγραμμα Κατάρτισης στο Management. Είναι πτυχιούχος Αρμονίας και Ωδικής, με σπουδές στο πιάνο και την ακουστική κιθάρα. Μιλάει Αγγλικά & Γερμανικά.

Τα τελευταία 11 χρόνια εργάζεται ως καθηγητής στον ιδιωτικό χώρο της εκπαίδευσης και ως δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο FLY 89.7 & την ιστοσελίδα www.flynews.gr.  Μάλιστα, η ενημερωτική εκπομπή του βραβεύτηκε στην κατηγορία Best Broadcast των Regional Media Awards 2017. Παράλληλα, καταπιάνεται με τη βιβλιοπαρουσίαση και την επιμέλεια – διόρθωση κειμένων.

Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας και μέλος του ΔΣ του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται διοικητικά ως επικεφαλής στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέα Ζωή και το Αθλητικό Σωματείο  Λακωνικός.

Το Εκεί Που Πετάει Ο Νους (Εκδόσεις Πνοή) είναι το πρώτο επίσημο εκδοτικό βήμα του και κυκλοφορεί από τις 21 Ιουνίου στα βιβλιοπωλεία.

Οι παρουσιάσεις του βιβλίου στη Σπάρτη, τη Νέαπολη και την Αθήνα (με την καλλιτεχνική επιμέλεια και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη) προσέλκυσαν περισσότερα από 400 άτομα.