Γαστρονομικά μονοπάτια της Καλαμάτας στην Πελοπόννησος EXPO

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνδυαστική προβολή της Καλαμάτας και της περιοχής της ως τουριστικού προορισμού, των προϊόντων της και της γαστρονομίας της πραγματοποίησε ο Δήμος Καλαμάτας στην έκθεση Πελοπόννησος Expo 2019.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019, τελευταία ημέρα της έκθεσης, ο Δήμος διοργάνωσε ειδική εκδήλωση, δείχνοντας τα ιδιαίτερα γαστρονομικά μονοπάτια της Καλαμάτας με τη μαγειρική του Μαγειρείου «Βερσαλλίες» και του Γιάννη Κούμανη, καθώς και με τα παραδοσιακά γλυκίσματα, που προσέφεραν τα ζαχαροπλαστεία Αθανασίου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2019 και διεξήχθη στο κτήριο ΓΕΑ Α.Ε. της Β.Ι.Π.Ε. Τρίπολης, ο Δήμος Καλαμάτας μέσω του περιπτέρου του πρόβαλε τον τόπο μας ως τουριστικό προορισμό, ενώ εξέθεσε και προϊόντα τοπικών παραγώγων και επιχειρήσεων.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, αποτιμώντας την Πελοπόννησος Expo, τόνισε πως «αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους, όσοι προσπάθησαν για την έκθεση και κατάφεραν αυτή να γίνει θεσμός και να έχει απήχηση πανελλήνια. Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεργασίας, ομαδικής δουλειάς». Προσέθεσε δε ότι «ο Δήμος Καλαμάτας έχει επιλέξει να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων και ανάλογα με την εποχή διαμορφώνουμε τις δράσεις μας προς όφελός του επιχειρείν και της ενίσχυσης του κατά κεφαλήν εισοδήματος στην περιοχή μας».
Πηγή: https://kalamata.gr/