Ξύλο στην Βουλή: Πρώην βουλευτής Σπαρτιατών γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
NEWSIT

Άγριο επεισόδιο προκλήθηκε στην Βουλή των Ελλήνων σήμερα 24/04, καθώς ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος είχε έντονο διάλογο με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, με αποτέλεσμα ο κ. Φλώρος να χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο τον κ. Γραμμένο. 

Ο κ. Γραμμένος μετά την έντονη αυτή διαμάχη πήρε τις πρώτες βοήθειες από το Ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ διότι ένιωσε μία έντονη ζάλη και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Το επεισόδια είχε αφετηρία από την Ολομέλεια για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, αφού είχε προηγηθεί μήνυση εις βάρος του από τον πατέρα του Κωνσταντίνου Φλώρου με λόγο για επίθεση που είχε δεχθεί μέσω του διαδικτύου από τρολ από τα οποία υποστηρίζουν ότι από πίσω κρύβεται ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Τον πρώην βουλευτή κ. Φλώρο προσπάθησε να συγκρατήσει συνάδελφός του αλλά δεν ήταν αρκετό.

NEWSIT

Αφότου βγήκαν από την Ολομέλεια και βρέθηκαν στις σκάλες ο κ. Φλώρος βρήκε την ευκαιρία και έριξε μπουνιά στον κ. Γραμμένο και έφερε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο Ιατρείο.

Είχε προηγηθεί έντονος διάλογος μεταξύ των δύο βουλευτών όπως αναφέρεται παρακάτω:

Κ. Φλώρος: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι
Κ. Φλώρος: Άντε
Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@, θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@. 

Οι δύο βουλευτές πέρασαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κ. Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω.

Οι βουλευτές παρακολουθούσαν το επεισόδιο σοκαριμσένοι.

NEWSIT
NEWSIT

Για το επεισόδιο πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και μίλησε για τις συνέπειες αυτής της πράξεις και θα φροντίσει να είναι αυστηρές. Ο βουλευτής θα παραπεμφθεί για την άρση της ασυλίας του αλλά και στη δικαιοσύνη.

Όπως ανέφερε ο κ. Τασούλας ο βουλευτής θα αποχωρήσει συνοδεία φρουράς και δεν θα συμμετέχει στις εργασίες της Βουλής για 15 ημέρες. «Ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά» πρόσθεσε επίσης ότι όταν τον φτιάχναμε νομίζαμε ότι απευθυνόμασταν σε ανθρώπους με στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς.

Για το επεισόδιο μίλησε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσεις Κυριάκος Βελόπουλος αναφέροντας, «αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι. Δικαιολογίες μπορεί να βρει ο καθένας όσες θέλει […] Ξέρετε ποια η διαφορά του ανθρώπου από τα υπόλοιπα ζώα; Τα ζώα αν τα πειράξεις μπορεί να αντιδράσουν. Ο άνθρωπος όμως διαφέρει στο μυαλό, την κρίση και τη λογική, που κάποιοι δεν διαθέτουν εδώ μέσα, δυστυχώς».

Πήγη: Στοιχεία από το NEWSIT