Δήμος Καλαμάτας: Μέλη του ΚΑΝΕ για την κοινωνική επιχειρηματικότητα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
?????????????????????????????????????????????????????????

Επίσκεψη αναφορικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα πραγματοποίησαν, σήμερα Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, μέλη του Κ.Α.ΝΕ. (Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων) και φιλοξενούμενοί του στο πλαίσιο του SE-HUB project, στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

Την ενημέρωση για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Καλαμάτας, όπως Δημοτικό Παντοπωλείο, Δημοτικό Ιατρείο, Δημοτικό – Κοινωνικό Φαρμακείο, Δημοτικό Εστιατόριο, σίτιση απόρων μαθητών, Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών, Λέσχες Φιλίας (πρώην ΚΑΠΗ), «Βοήθεια στο σπίτι» κ.λπ., πραγματοποίησε  ο Δημαρχών Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης. Ο κ. Μπασακίδης, αναφέρθηκε, επίσης, στις προτάσεις, που μέσα στο Νοέμβριο θα καταθέσει ο Δήμος Καλαμάτας για χρηματοδότηση:
Α) δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
Β) ίδρυση Κέντρου Διημέρευσης για άτομα με αναπηρία, δομής που εντάσσεται στο πλαίσιο της μεταλυκειακής εκπαίδευσης.
Ακολούθησαν ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε ο Ν. Μπασακίδης, από τους φιλοξενούμενους του ΚΑΝΕ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα SE-HUB Youth Coaching, το οποίο παρέχει εκπαίδευση σε εκπροσώπους από οργανώσεις της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, που προέρχονται από την Βουλγαρία, την Ελλάδα, τη Ναμίμπια, τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία και το Μεξικό. Σε όλους τους επισκέπτες προσφέρθηκαν αναμνηστικά από το Δήμο Καλαμάτας.


Πηγή: https://www.kalamata.gr/