Δεν επέτρεψαν να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Προεδρείο του Σωματείου, μαζί με εκπρόσωπο της τριμελούς επιτροπής αγώνα από την Κυπαρισσία, δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΔΣ, της Δημοτικής Επιχείρησης, σήμερα το πρωί.

Αυθαίρετα ο Πρόεδρος, του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης αφαίρεσε από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης την πρόταση του Σωματείου για σύνταξη νέου Ο.Ε.Υ (Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας), με όλες τις ειδικότητες του προσωπικού που εργάζεται σήμερα και το οποίο καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Επίσης αφαίρεσε και την εισήγηση της Υπηρεσίας για μονιμοποίηση συμβασιούχων Α.Μ.Ε.Α, όπως ο Νόμος ορίζει και δίνει το δικαίωμα μονιμοποίησης τους, αν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Οι εργαζόμενοι με παρέμβαση τους εμπόδισαν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης και έδωσαν ραντεβού για την Παρασκευή πού θα πραγματοποιηθεί εκ νέου το ΔΣ, με συμμετοχή και κινητοποίηση όλων των εργαζομένων.

Και από την Κυπαρισσία επιβεβαιώνεται η εκτίμηση μας ότι:

Και στον χώρο της τοπικής διοίκησης συγκρούονται δύο ταξικά αντίθετες πολιτικές.
Από την μια μεριά οι εργολαβικές σχέσεις εργασίας, (πού προωθεί και η δημοτική αρχή της πόλης και πού ταυτίζεται με την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ).
Από την άλλη μεριά, οι μόνιμες και σταθερές σχέσεις πού παλεύουν τα ταξικά σωματεία.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ