Δύο τροχαία με ένα νεκρό σε Φαρακλάδα και Στασιό Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πικρή ημέρα η Πέμπτη με 2 τροχαία ατυχήματα τις πρώτες ώρες καθώς στο πρώτο τροχαίο ένας 78χρονος έχασε την ζωή του ενώ περπατούσε στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών.

Πιο αναλυτικά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην 67,8 χιλιομετρική θέση της Εθνικής Οδού Πύργου- Μεθώνης στην περιοχή Φαρακλάδας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 78χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις αιτίες διεξήχθη το ατύχημα, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Την ίδια περίπου ώρα κατά τις 5 το πρωί της Πέμπτης σημειώθηκε άλλο ένα ατύχημα όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος βρισκόταν στη δημοτική οδό που ενώνει το Στασιό με την Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Σπηλιάς μετά το Ροντάκι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι με ελαιοπερίβολο με αποτέλεσμα τον τραυματισμού του ίδιου και του συνοδηγού το οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα ο οδηγός και ένας φίλος του που ήταν στο ίδιο όχημα ηλικίας 20 και 22 ετών, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή τους.

ΓΙΑΝ. ΜΠ.