Επισκέψεις Παν. Αλευρά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Παναγιώτης Αλευράς, επισκέφθηκε την Πέμπτη 4-7-2019 τις υπηρεσίες του Διοικητηρίου, τη ΔΟΥ Καλαμάτας, τη ΔΕΗ, τον ΕΦΚΑ, το Δημαρχείο, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης και την ΔΕΥΑΚ.
Συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Ν. Μπασακίδη και τους εργαζόμενους της Επιχείρησης. Βασικό μέλημα σίγουρα είναι οι άμεσες παρεμβάσεις μικρής κλίμακας αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία έχουν δρομολογηθεί, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος. Όμως τα μεγάλα Περιφερειακά αντιπλημμυρικά που έχει ανάγκη η πόλη, θα υλοποιηθούν σε βάθος 2/ετίας.
Ιδιαίτερα ο κ. Αλευράς τόνισε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα πρέπει να είναι πρώτης προτεραιότητας, δεδομένου ότι ζούμε συχνά τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και θα πρέπει όλοι να είμαστε προετοιμασμένοι με συγκεκριμένο πρόγραμμα και στοχευμένες
δράσεις.
Επίσης επισκέφθηκε τον Κεντρικό Λιμενάρχη κ. Αντώνη Δουμάνη όπου κατά την διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πλήρης εξοπλισμός σε τεχνικό υλικό και επάρκεια προσωπικού, όμως είναι αναγκαία η ανακαίνιση του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο.