Ηλεκτρισμένο το κλίμα στο Δ.Σ. Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης σε κάθε συνεδρίαση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας με αφορμή τόσο στα θέματα διαδικασίας, όσο κυρίως σε ζητήματα ημερήσιας διάταξης με την αντιπολίτευση να κατηγορεί το Προεδρείο ότι δεν τηρεί τον κανονισμό που έχει ψηφιστεί από τις παρατάξεις.

Οι διαξιφισμοί με αφορμή το Τεχνικό πρόγραμμα ανέβηκαν μετά την εισήγηση της επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας κας Μαραβελή όταν κάνοντας πολιτική εκτίμηση διαπίστωσε ότι “κανείς δεν μας κάλεσε ούτε καν να ακουστεί οποιαδήποτε πρόταση- ακόμα και ηλίθια άποψη- για την σύνθεση του προγράμματος” λέγοντας ότι “δεν εκλήθησαν τοπικά συμβούλια για τις προτεραιότητες στα χωριά μας” ενώ απευθυνόμενος στη δημοτική αρχή είπε ότι “είστε σίγουροι ότι οι δικοί σας δημοτικοί σύμβουλοι είναι διαβασμένοι κατέχοντας το θέμα που εισηγήθηκε ο κ. Κατσούλας;”.

ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ…

Στο σημείο αυτό σημειώθηκε φραστική αντιπαράθεση με τον κ. Κατσίβελα και τον κ. Καλκαβούρα αφού ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στην κα Μαραβελή σημείωσε ότι “είναι ντροπή να προσβάλλετε δημοτικούς συμβούλους” για να απαντήσει η ίδια ότι “έχετε κ. Δήμαρχε τραβήξει ποτέ ένα αυτί για όσα έχουν συμβεί στο Δήμο ή μόνο το δικό μου τραβάτε;” ενώ το Προεδρείο ζήτησε να μην ακουστούν ονόματα, αργότερα η κα Μαραβελή απάντησε ότι “δεν ενημερωθήκαμε έγκαιρα, επομένως δεν είμαστε θεοί να γνωρίζουμε άλλοι τα πάντα κι άλλοι όχι” για να καταλήξει στην τοποθέτησή της ότι “συμπεριφέρεστε σαν να είστε οι μονάρχες στην Τριφυλίας και ο Κλεισθένης δεν σας αρέσει γιατί δημιουργεί πρόβλημα στους ηγεμόνες της τοπικής αυτοδιοίκησης” βάζοντας στοίχημα μάλιστα ότι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν το είχαν καν διαβάσει.

Το κλίμα ηλεκτρίστηκε μετά τις προτάσεις της αντιπολίτευσης για το τεχνικό πρόγραμμα με αποκορύφωμα την αποχώρηση των 4 συμβούλων της πλειοψηφίας που δεν το ψήφισαν.

ΓΙΑΝ.ΜΠ.