Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του A.C. Tae Kwon do Κυπαρισσίας στο Δήμαρχο Τριφυλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια ευχάριστη επίσκεψη είχε την Μ. Τρίτη στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τριφυλίας καθώς δέχθηκε την Άννα Γιακουμοπούλου, η οποία με το χρυσό μετάλλιο είναι η πρώτη πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών στα 53 κιλά.

Η πρωταθλήτρια διακρίθηκε άλλη μια φορά στους αγώνες που διεξήχθηκαν στην Σπάρτη τον περασμένο Μάρτιο. Η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς συνοδευόταν από τον προπονητή της Παναγιώτη Αλεξόπουλο.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας συνομίλησε συγχαίροντας για την επιτυχία της την νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της σημειώνοντας ότι ο δήμος Τριφυλίας βρίσκεται στο πλευρό τους με κάθε μέσο, παροτρύνοντας τις προσπάθειες των αθλητών, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η αθλήτρια και ο προπονητής της ευχαρίστησαν το δήμαρχο για το προσωπικό του ενδιαφέρον, καταλήγοντας ότι η αγωνιστική ομάδα θα φέρει στην περιοχή μας κι άλλες διακρίσεις οι οποίες προβάλλουν το Δήμο Τριφυλίας πανελλαδικά. Μάλιστα μόνο το 2018 υπάρχουν διακρίσεις στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.