Κυπαρισσία – Σπερχογεία 5-1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Άνετα με ένα όμορφο παιχνίδι κύλησε το Σάββατο στο γήπεδο της πόλης καθώς με το τελικό σκορ η Κυπαρισσία επικράτησε στο γήπεδο της με 5-1 της Σπερχογείας.

Παρουσία πολλών φιλάθλων σε ένα δυνατό αγώνα που ολοκληρώθηκε με την Κυπαρισσία να καρπώνεται τους πολύτιμους βαθμούς παρά την βροχή που σημειώθηκε στο 2ο ημίχρονο.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 40′ ο Κωνσταντόπουλος δημιούργησε την ασίστ στον Σπυρόπουλο που με σουτ νίκησε τον Τσούλο δημιουργώντας από κοντινή απόσταση το 1-0 το οποίο πανηγύρισαν όλοι.
Στο 44′ ο Σπυρόπουλος με σουτ έκανε το 2-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 47′ ο Γεωργιόπουλος με σουτ από τα 3 μέτρα εύκολα έκανε το δυνατό πλέον 3-0.
Στο επόμενο λεπτό ο Φιλίππου μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους αλλά όχι για πολύ. Στο 50′ ο Κωνσταντόπουλος έβγαλε για τον Βατσή που σημείωσε με σουτ στο 4-1. Στο 75′ σουτ του Κωνσταντόπουλου η μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Τσούλου ολοκληρώνοντας με το 5-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρέκκας, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Βανικιώτη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Χρονόπουλος, Βατσής, Λαχανάς.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Κουμπανάκης, Μπαλαούρας, Παπαγιαννόπουλος, Δημητρίου, Αγγελής, Καραχάλιος, Παπαδημητρίου, Γιακουμής, Φωτιάδης, Φιλίππου. ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ