Ολοκληρώθηκε ο τραγικός επίλογος για τους τρεις νέους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε ο τραγικός επίλογος των 3 νέων παιδιών που έχασαν την ζωή τους την Δευτέρα στο πολύνεκρο τροχαίο στην περιοχή της Τερψιθέας, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε η Εξόδιος Ακολουθία του τελευταίου 15χρονου που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Τα δάκρυα στέρεψαν και τα λόγια ανείπωτα στην τελευταία πράξη του δράματος καθώς για 3 ημέρες η πόλη παραμένει στο πένθος, συνοδεύοντας στην τελευταία τους κατοικία τα 3 αγγελούδια. Στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας, ενώ τον επικήδειο εκφώνησε μια συμμαθήτρια από την ίδια τάξη του άτυχου νεαρού μαθητή, ραγίζοντας καρδιές

Έξω αλλά κι εντός του Μητροπολιτικού ναού ο βουβός θρήνος μαζί με την οικογένειά του εκλιπόντος, ήταν το αποκορύφωμα της τελευταίας πράξης του δράματος, ενώ τόσο το σχολείο του όσο και φορείς αντί στεφάνου κατέθεσαν ποσό υπέρ ευαγών ιδρυμάτων.

ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΣ 

Συγκλονισμένη είναι και η αθλητική οικογένεια στην Κυπαρισσία καθώς οι 3 νέοι που χάθηκαν είχαν εξωσχολικές δραστηριότητες τόσο στον αθλητισμό, όσο και τον πολιτισμό καθώς ο ένας είχε ασχοληθεί και με την μεγάλη Φιλαρμονική ορχήστρα της Κυπαρισσίας.

Το δράμα είναι πιο μεγάλο καθώς οι 3 νεαροί ήταν μέλη της Ακαδημίας του Α.Ο.Κ. κατακτώντας πρωτάθλημα και έδιναν τον καλύτερο εαυτό του, αλλά κυρίως την ενέργειά τους στο επίσης ιστορικό σωματείο της πόλης. Τα λόγια που ανάρτησε ο προπονητής των παιδιών και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Στέφανος Ανδρουτσής είναι πραγματικά συγκινητικά καθώς γνώριζε τα παιδιά στον στίβο του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα αναφέρει : “Από την Δευτέρα η οικογένεια μας, η οικογένεια του Α. Ο. Κ., είναι πιο φτωχή. Τίποτα δε θα με ευχαριστούσε από το να ζήσουμε αυτές τις στιγμές ξανά μαζί. Οι μνήμες όμως παραμένουν ζωντανές, οι ιστορίες που φτιάξαμε μαζί, όπως κι εσείς θα μείνετε για πάντα κοντά μας, μέσα από αυτές. Καλό παράδεισο Χρηστάρα, Νικόλα, Ενρίκο.. παιχτρόνια μου χαμογελαστά”.

Ευχή μας να είναι τα τελευταία θύματα στην άσφαλτο.

ΓΙΑΝ. ΜΠ.