Παραδοσιακή Μουσική από το “Νότιο Τόξο”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Νομεβρίου 2019 και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ…” από το Νότιο Τόξο σε καλλιτεχνική διεύθυνση της Κατερίνας Παπαδοπούλου.

Πρόκειται για μια εκδήλωση, που διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο της ΚΕ “ΦΑΡΙΣ”, και περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια-άλλοτε αυτούσια,άλλοτε διασκευασμένα- από τις περιοχές του Νοτίου Ελληνικού Τόξο.

Μετά τις πρώτες , ήδη επιτυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, (Όπερα της Γάνδης-Βέλγιο, Νυρεμβέργη, Ξάνθη, Αμπελάκια και Αθήνα), το “Νότιο Τόξο” έρχεται στον Νότο της Ελλάδας, για μια εμφάνιση στην Καλαμάτα. Το ρεπερτόριο του σχήματος  αποτελείται από τους:
Κατερίνα Παπαδοπούλου: Τραγούδι, Σύλληψη-επιμέλεια προγράμματος, Επιλογή τραγουδιών Στέφανο Δορμπαράκη: Κανονάκι, φωνή Γιώργο Κοντογιάννη: Κρητική λύρα, Udu, Μπεντίρ Κυριάκο Ταπάκη: Ούτι, Ισπανικό laud Χαρίτωνας Χαριτωνίδης: Χορευτικοί σχολιασμοί, τσαμπούνα Τον ήχο θα επιμεληθεί ο Γιώργος Καρυώτης.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 7€. Προπώληση Δευτέρα με Παρασκευή 16:00 με 20:00 στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, τηλ. 27210-21881